Nå ja, så kører karrusellen igen…

På trods af en god start, en oprykning og en god placering i 1. division, valgte Kolding IF – under ledelse af den nye sportschef Niki Zimling at afskedige den nu tidligere Kolding-træner Anders Jensen.

Ja, jeg har tidligere gjort det klart at jeg har en sympati for mandskabet i hvidt fra Kolding – jeg er selv Kolding-dreng, og kender til de udfordringer der tidligere har været i og omkring klubben, og jeg så et enormt potentiale i det oprykkede Koldinghold.

Jeg ser tit kampene på Kolding stadion, på trods af en lang køretur; men når jeg forleden kan læse at man har valgt at afskedige den nu tidligere træner, Anders Jensen – ja, så må jeg undre mig.

Alt statistik viser at jo længere tid man giver en træner i sædet, jo større er chancen for at tingene lykkedes. At man så fra ledelsens side siger at man er nødt til at skifte træner for at udvikle spillet – det er noget fis. Fodbold på det niveau handler om resultater, og med nederlag til Vejle, Fredericia, Vendsyssel og HB Køge samt Nykøbing FC – var det åbenbart det der fik bægret til at flyde over for den ellers så ambitiøse ledelse i Koldingklubben.

Da Niki Zimling trådte til, havde jeg min skepsis, men jeg måtte sande at måtte æde mine ord, da resultaterne for en oprykker var mere end godkendte i min optik. Og ja, så alligevel, får min skepsis endnu mere ild, når man laver et stunt som dette – medmindre man henter José Mourinho ind i stedet for. Nå nej – han røg jo til Tottenham i dag.

Man fristes til at tro, at fodboldhistorie ikke lærer nogen noget – for ting tager tid. Trænere skal bruge tid til at udvikle, evaluere, udvikle videre og det tager bare tid. Så kan der sidde bestyrelser der er utilfredse med de seneste 5 kampe – en sponsor der udtrykker bekymring – eller en helt tredje ting; men sjældent giver man det som holdet har brug for; tid.

Ja, så kører karrusellen igen. Desværre også i Kolding.

Hvad skal det ende med?

Coronakrisen er over os og det betyder som bekendt at Superligaen ligger stille, til...

Superliga Zoom

Den danske superliga er lige gået igang igen, og vi zoomer derfor denne gang...

For fanden Jens!

Lad det være sagt med det samme: Jeg er vild med Jens Stage fra...

- Reklame -