Ja, det er ikke nogen hemmelighed at jeg finder den Cristiano Ronaldo yderst interessant – ikke kun for hans måde at opføre sig på – både ude og inde på en fodboldbane, men ligeså meget hvad han udstråler. Det at gøre hvad man tror på, er endnu engang noget der for mig bliver berørt, når jeg ser Manchester United offentliggøre at de har hentet Cristiano Ronaldo hjem til England.

Jeg er godt klar over at det med fodbold er en smagssag. Jeg elsker sikkert mange ting ved fodbold som du som læser tænker er totalt håbløst og intetsigende. Det er netop det som fodbold kan; give dig lov til at dyrke det du finder lækkert og flot – og inspirerende. Her er Cristiano Ronaldo min favorit. Ligesom der er mange som syntes at Lionel Messi er den bedste fodboldspiller i verden, mener jeg at Cristiano Ronaldo er den mest komplette idræts person jeg har oplevet i min levetid.

Når Cristiano Ronaldo scorer et mål, kan du som tilskuer se at det betyder noget. Ikke bare “noget” men noget. Om det er et mål mod Elche i den spanske liga eller om det er et mål på det portugisiske landshold, ja, så er man ikke i tvivl om at det betyder meget for Ronaldo, og det kan jeg godt lide at se på. Jeg finder fodbold og meget andet sport interessant når de udøvere som udøver en sport gør sig umage, og man som tilskuer kan se når det virkeligt betyder noget. Og, det syntes jeg at jeg i høj grad kan se han vores portugisiske ven.

For mig er Cristiano Ronaldo et forbillede. Cristiano Ronaldo er dedikeret, stolt når han gør det godt, og ikke bange for at hoppe ud nye eventyr.

Jeg håber at Ronaldo er med til at fyre op under en allerede vanvittig Premier League, og at han en dag vender tilbage til Madrid.