Connect with us

Nyheder

Superligaen ruller igen – er du med?

Online

på den

De første par runder af årets superliga er spillet, og der er allerede nu ting som tegner sig som interessante.

Mohamed Daramy er væk fra FCK. Den unge spiller skiftede fra FC København til Ajax Amsterdam tidligere på ugen, og nu er spørgsmålet om det efterlader FC København i en form for krise i det offensive, når københavnerne tager i mod Vejle i Nørreskoven på søndag.

Sønderjyske er allerede inde i seriøse problemer i det offensive. Klubben fra Haderslev har kun scoret 1 mål i sæsonens første 4 kampe. Mon der kommer mål i Haderslev, når sønderjyderne skal op mod de grønblusede fra Viborg på søndag?

Spændende bliver det.

Continue Reading
Klik her for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mest læst

Copyright © 2019 Coachclub.dk