For fanden Jens!

Lad det være sagt med det samme: Jeg er vild med Jens Stage fra FC København. I fredagens superliga kamp mellem Esbjerg fB og FC København så jeg den unge knægt være over det hele – og ikke mindst være en vigtig brik i Ståle Solbakkens taktiske spil.

Først og fremmest: Ja, jeg kender Jens Stage – jeg havde faktisk fornøjelsen af at træne ham under hans 2. besøg i AGF. Her lærte jeg en yderst sympatisk fyr at kende – en fyr jeg på mange måder respekterer; for han ved hvad han kan – og han gør hvad han vil! Nå, inden jeg drukner dig som læser i min pladderromantiske forhold til Jens Stage, må jeg hellere forholde mig objektivt.

I fredagens kamp mod Esbjerg var FC København klare favoritter: FC København på en 2. plads, mens Esbjerg gjorde sig gældende på en 2. sidsteplads – ja, på papiret så det nemt ud; men som tingene går i Esbjerg – så ved man aldrig hvad man kan forvente – for Lars Olsens tropper var i hopla – i form af en vis Rodolph Austin (som også scorede til 1-0), men på udeholdet fra København var der en spiller som var meget i centrum: nemlig Jens Stage.

Den gode Jens Stage var simpelthen over det hele, og det løbepensum som han har, ville jeg ønske jeg kunne sige han havde fra min træning. Jens Stage fungerede både som højreback, centermidt – ja og enkelte gange som direkte offensiv midtbane. Ja, og oveni det, er manden jo farlig på samtlige indlæg der kom fra Københavnerne; hvad enten det var bagerst i feltet eller på hovedstød midt for mål. Desværre for Jens Stage og FC Købehavn blev det ikke for mål denne gang, men det at positionere sig det rigtige sted, er en kvalitet i sig selv. Jens Stages kvaliteter – på trods af at han kun er 23 – er sublime, og det bliver utroligt spændende at følge ham i hans tid i København, og ikke mindst i hans landsholdskarriere – for den kommer.

Jeg spår Jens Stage en stor karriere hvis han fortsætter sin udvikling fremadrettet, og hvis Ståle Solbakken bliver ved med at spille ham som han gjort tidligere.

Hvad skal det ende med?

Coronakrisen er over os og det betyder som bekendt at Superligaen ligger stille, til...

Superliga Zoom

Den danske superliga er lige gået igang igen, og vi zoomer derfor denne gang...

For fanden Jens!

Lad det være sagt med det samme: Jeg er vild med Jens Stage fra...

- Reklame -