Hvad skal det ende med?

Coronakrisen er over os og det betyder som bekendt at Superligaen ligger stille, til stor ærgrelse for mange fodboldfans. Selvfølgelig giver det god mening at holde ligaen stille, men det rejser også nogle spørgsmål. For, hvad kan vi forvente når krisen engang er ovre; som kan tage lang tid.

Store omkostninger

I sidste uge kunne Ekstrabladet berette om 13 klubber der er truet af konkurs i Tyskland (https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/tyskfodbold/medie-13-klubber-truet-af-konkurs/8079298) mens Klaus Rasmussen i avisen Der Nordschleswiger fortalte at klubben Sønderjyske, som bl.a omfatter ishockey og fodbold, at klubben arbejder på forskellige scenarier (https://nordschleswiger.dk/de/sport-sonderjyske-handball-sonderjyske-handball-sonderjyske-fussball-sonderjyske-eishockey-3).

Det er tydeligt at de tabte indtægter i TV/medie eksponering, entréindtægter, etc. kan være en stor belastning for de forskellige hold – ikke kun i Danmark men også i udlandet. Senest har jeg set at Werder Bremen har lavet en “bliv-hjemme” trøje (https://www.werder.de/aktuell/news/profis/20192020/stay-at-home-trikot-03042020/) som kan være et sjovt samleobjekt, men også være med til at spytte lidt penge i de kriseramte fodboldkasser rundt omkring.

Hvad med turneringen?

Når turneringerne bliver genoptaget, har den danske divisionsforening haft møder med klubberne i Superligaen samt i 1. division. Det kom der dette fine skriv ud af Scenarier-for-afvikling-af-ligaerne-.

Allerede nu har forskellige klubber været ude og true med at nedlægge protest hvis de bliver tvangsnedrykket på papiret. Det er jo selvfølgelig forståeligt – alle vil være der hvor pengene er. Sådan er det. Men, skulle vi ikke se om tingene går over inden man maler fanden på væggen – eller trods alt være lidt large – og vise samfundssind; også indenfor de hvide streger.

Spændende bliver det ihvertfald. Satans virus.

 

Hvad skal det ende med?

Coronakrisen er over os og det betyder som bekendt at Superligaen ligger stille, til...

Superliga Zoom

Den danske superliga er lige gået igang igen, og vi zoomer derfor denne gang...

For fanden Jens!

Lad det være sagt med det samme: Jeg er vild med Jens Stage fra...

- Reklame -

Forrige artikelSuperliga Zoom
Næste artikelSpillere med flest minuter