Nu må de snart vågne op i Hamborg!

Jeg tog i dag til Hamborg for at se dem spille mod Paderborn – og for at se dem få en genrejsning mod en ellers statistisk svag modstander – men jeg må erkende at Hamborg bare gør det svært for sig selv.

“De skuffer altså alle de fans som trofast tropper op – og det er ikke kun ærgerligt for spillerne men for hele byen”

Fodbold i Tyskland er ikke bare en kamp – men for mange indbyggere i Hamborg er en kampdag en festdag – i hvert fald når Hamborg vinder. De trofaste fans der trofast dukker op, får ikke den valuta man burde kunne forvente af den anden største by i Tyskland.

For det handler jo ikke bare om at omverdenen ser på Hamburger SV og tænker sit. Spillerne og klubben har et ansvar for det sportslige – de skuffer altså alle de fans der trofast tropper op – og det er ikke kun ærgerligt for spillerne men for hele byen.

“Jeg håber snart vi ser hamborg i bundesligaen igen – der hører de til”

En klub af Hamborgs størrelse og med en historik som de har, burde de have mere at sige på den tyske fodboldscene. Den 16. april spiller Hamborg igen hjemme – denne gang mod Karlsruhe, som jeg tager ned for at se. Her håber jeg at se et hold som jagter mål fra første fløjt og som viser at de vil mere end 2. bundesliga.

spot_imgspot_img

Få det sidste nye!

Mest læst

Zoom: Christian Nielsen

Vi har fanget A-licens træner Christian Nielsen til en...

A-træner opgave: Gennembrud i siderum og effekten af disse

Vi har her på Coachclub.dk fået lov til at...

De højeste spillere findes i Tyskland

Bundesligaen er kendt for de mange mål der bliver...

Nordsjælland yngst i Europa

Vi kan godt tillade os at være stolte i...

Hamborg på sporet igen – på en billig baggrund!

Hamborg tog i mod Karlsruhe i 2. Bundesliga -...
spot_imgspot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here