Hamborg på sporet igen – på en billig baggrund!

Hamborg tog i mod Karlsruhe i 2. Bundesliga – og til den kamp var jeg igen til stede for at se på, hvad det egentligt er Hamborg har så svært ved – men det blev ikke så nemt at se

Tilskuertallet mod Karlsruhe - 24.892
Copyright 2022 – Jan Niño Jørgensen

som jeg havde forventet. For sandheden er at Karlsruhe lagde sig ned – allerede inden kampen var gået igang.

Glædeligt var det dog for de fleste af de 24892 mennesker der var mødt op for at se de to hold i duel. Efter blot 18 minutter fik Karlsruhes Daniel Gordon et gult kort efter at have stoppet et lovende angreb. Daniel Gordon som i øvrigt spiller midterforsvar i 2. bundesliga så ikke god ud i situationen og det var tydligt at han ikke kunne følge med i dybe løb mod Hamborgs bagkæde.

Blot 12 minutter senere sker en situation næsten magen til. Gordon får sit andet gule kort, og får dermed march-ordre og efterlader sit hold nede 1-0 og med et frispark på kanten af feltet som Mario Vuskovic smadrer i kassen til 2-0, og så var der langt hjem for Karlsruhe.

Efter 2-0 scoringen trak Karlsruhe sig tilbage og det virkede som om at der egentligt bare var et hold der ville spille mod mål, mens det andet bare ville hjem med et nederlag så lille som muligt.

I lange perioder af 2. halvleg spillede Hamborg med alle spillere på modstanderens bane – se bare billedet. 2 Halvleg bar præg af store chancer til danske Mikkel Kaufmann og resten af HSV holdet – og kigger vi på statistikken for 2. halvleg, kan vi se at Hamborg havde bolden i 78% af tiden – men kun 3 skud mod mål, hvoraf det ene affødte et mål til stillingen 3-0 som også blev kampens resultat.

Hamborg burde have vundet større, og det var ligeledes tydeligt at Hamborg angreb meget over deres venstre angrebsside hvor Faride Alidou drillede Karlsruhe fra start til slut.