lørdag, juni 22, 2024

Hamborg på sporet igen – på en billig baggrund!

Hamborg tog i mod Karlsruhe i 2. Bundesliga – og til den kamp var jeg igen til stede for at se på, hvad det egentligt er Hamborg har så svært ved – men det blev ikke så nemt at se

Tilskuertallet mod Karlsruhe - 24.892
Copyright 2022 – Jan Niño Jørgensen

som jeg havde forventet. For sandheden er at Karlsruhe lagde sig ned – allerede inden kampen var gået igang.

Glædeligt var det dog for de fleste af de 24892 mennesker der var mødt op for at se de to hold i duel. Efter blot 18 minutter fik Karlsruhes Daniel Gordon et gult kort efter at have stoppet et lovende angreb. Daniel Gordon som i øvrigt spiller midterforsvar i 2. bundesliga så ikke god ud i situationen og det var tydligt at han ikke kunne følge med i dybe løb mod Hamborgs bagkæde.

Blot 12 minutter senere sker en situation næsten magen til. Gordon får sit andet gule kort, og får dermed march-ordre og efterlader sit hold nede 1-0 og med et frispark på kanten af feltet som Mario Vuskovic smadrer i kassen til 2-0, og så var der langt hjem for Karlsruhe.

Efter 2-0 scoringen trak Karlsruhe sig tilbage og det virkede som om at der egentligt bare var et hold der ville spille mod mål, mens det andet bare ville hjem med et nederlag så lille som muligt.

Copyright 2022 – Jan Niño Jørgensen

I lange perioder af 2. halvleg spillede Hamborg med alle spillere på modstanderens bane – se bare billedet. 2 Halvleg bar præg af store chancer til danske Mikkel Kaufmann og resten af HSV holdet – og kigger vi på statistikken for 2. halvleg, kan vi se at Hamborg havde bolden i 78% af tiden – men kun 3 skud mod mål, hvoraf det ene affødte et mål til stillingen 3-0 som også blev kampens resultat.

Hamborg burde have vundet større, og det var ligeledes tydeligt at Hamborg angreb meget over deres venstre angrebsside hvor Faride Alidou drillede Karlsruhe fra start til slut.

 

 

Statistikken

Statistikken taler sit klare sprog – Hamborg var det bolddominerende hold, og helt ærligt var det også meget ensidigt.

Så hvad nu, Hamborg?

Det bliver spændende at følge Hamborg i deres færd mod igen at kunne kalde sig Bundesliga hold men jeg må ærligt sige at det ikke er en præstation som den jeg så i Hamborg lørdag aften, der overbeviser mig om at de er et kommende Bundesligahold. Kaufmann skal mere i spil – spille med færre berøringer og bruge begge sider for at kunne gøre sig farlige i alle spillets facetter.

Jeg glæder mig i hvert fald til at følge Hamborg – på deres mission.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles